KoiOnline Landgraaf uw Koi specialist

Betaalmethoden

 

Betaalmethoden: 

iDEAL

U kunt betalen met iDEAL. Kiest U voor deze betaalwijze, dan betaalt U het gevraagde bedrag online via Uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van Uw rekening afgeschreven.
Koionline  ontvangt van Uw bank bericht dat de bestelling is betaald.
U kunt betalen met iDEAL als U gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Overschrijving

U kunt ook betalen via een overschrijving van Uw bank/giro rekening naar onze bank/giro rekening. Uw bestelling wordt door ons verzendklaar gemaakt op het moment dat het bedrag op onze bank/giro rekening is bijgeschreven.

PayPal

U kunt betalen met PayPal. Kiest U voor deze betaalwijze, dan betaalt U het gevraagde bedrag online via PayPal. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken dient U een account te hebben of te openen bij PayPal. Het bedrag wordt direct van Uw PayPal rekening afgeschreven. PR-Outlet ontvangt van Uw bank bericht dat de bestelling is betaald .PayPal is een veilige manier van betalen. U kunt Uw eigen bank/giro rekening of Uw creditcard(s) aan Uw PayPal account koppelen.
Uw persoonlijke gegevens zijn beveiligd en U krijgt van elke transactie die U via PayPal verricht een bevestiging per e-mail.

Rembours

U kunt ook onder Rembours bestellen wat betekend dat U de goederen contant afrekent op het moment van ontvangst. Pinnen is helaas niet mogelijk. Niet iedere bezorgdienst is uitgerust met de benodigde apparatuur hiervoor. Indien U van deze betaalmogelijkheid gebruik wenst te maken dient U met gepast geld te betalen. Het voordeel van deze betaalmethode is dat U niet vooruit betaald (iDEAL of PayPal of overschrijving) maar pas betaald als de goederen worden geleverd. Bijj Rembourszendingen worden extra kosten in rekening gebracht.

Bij het afrekenen van de goederen in de winkelwagen kunt U kiezen voor een van voornoemde betaalmethoden. U ziet dan ook direct alle kosten die aan Uw bestelling zijn verbonden. (bijvoorbeeld Rembours is € 17.50)
Kiest U voort iDEAL, PayPal, of Rembours wordt Uw bestelling direct verwerkt.
Kiest U voor overschrijving, houd er dan rekening mee dat Uw bestelling pas wordt vrijgegeven zodra de betaling bij ons binnen is. Wij reserveren de bestelde artikelen tot die tijd niet.

KoiOnline Nederland BV

Wij zijn een van de beste gesorteerde winkels op het gebied van vijvers en koi in de Benelux. We streven er naar u goed te informeren over de nieuwste trends op het gebied van vijvers en Japanse koi. Tevens bent u van harte welkom in ons koi- en vijvercentrum te Landgraaf.