KoiOnline Landgraaf uw Koi specialist

Sekuguchi koi farm

De Sekiguchi koifarm ligt zowat op 50 km reiden vanaf Ojiya.

De oprichter van de Sekiguchi koi farm is de grootvader van de huidige eigenaars, namelijk Kosuke. Hij produceerde voornamelijk Kohaku, Sanke en Asagi.
Op een bepaald ogenblik had de vader van de gebroeders Sekiguchi, Kazuo, zijn oog laten vallen op een koi met de naam Tamagin, een variëteit met een "marmeren glans", en hij werd gefascineerd door deze koi.
De pearl ginrin was erom bekend dat het op de leeftijd van 3 jaar verdween.
Door de soort verder te kweken, bleef de pearl ginrin goed behouden en verdween het niet meer naarmate ze ouder werden.
Nadien begon Kazuo zich toe te leggen op de Showa Shanshoku, met het gekende succes als gevolg. 

Velen van de showa zijn middelgroot in tegenstelling tot de kohaku en de Sanke, eenvoudig omdat het moeilijker is om hen groot te krijgen. Hun recentste bedoeling is om meer Jumbo Showa te kweken, en ze maken de nodige verbeteringen om dit te doen.
Zij maken zich sterk dat de showa van dit ogenblik kunnen uitgroeien tot 80-85 cm en dit met mooie en spectaculaire patronen. 

KoiOnline Nederland BV

Wij zijn een van de beste gesorteerde winkels op het gebied van vijvers en koi in de Benelux. We streven er naar u goed te informeren over de nieuwste trends op het gebied van vijvers en Japanse koi. Tevens bent u van harte welkom in ons koi- en vijvercentrum te Landgraaf.